Norvelous Hanover

 

Spangberg

Hingstestasjon

Spangberg Hingstestasjon

 

Fokholgutua 121

2332 Stange

Telefon:

Tom: 99744310

Inger: 480 73 572

Ingunn/Toralf: 90239897

 

E-post spang-b@online.no

 

Klikk her for kart.

Norvelous Hanover

 

Norvelous Hanover har leverte veldig bra i avlen i Norge. Den toppstammede hesten har allerede to millionærer i C.C. Seventy Five som har travet 12.2 og tjent 1.204.759 kroner og No Mans Land, toer i Derby som har traver 13.3 på volte og tjent 1.064.500 kroner. I tillegg passerer snart Norvelous News 11.7 - 977.015 kroner også millionen. Baritron har vært en seiersmaskin og vunnet 12 av 23 løp og vunnet tre V75-løp, inkludert en V75-finale. Han lager mange vinnere av begge kjønn.

 

Norvelous Hanover har bevist at han er en slitesterk topphest med ekstrem kapasitet. Etter en knalltøff karriere i USA som bl.a. inneholdt seier i Hambotrøsten, andreplass i World Trotting Derby og en tredjeplass i Breeders Crown , kom han til Europa og slo de beste også her. Han travet vanvittige 10.0 da han vant St. Michels på Mikkeli-banen i Finland som 8-åring, slå den! Videre vant han både kvalifisering og finale av Momarken Grand Prix, samt mange andre storløp. Hester som Steinlager, Jetstile, Giant Diablo, Sugarcane Volo og Magnetic Power måtte gang på gang se seg slått av tøffingen Norvelous Hanover som endte på trippelen i 44 av sine starter.

 

Far: S.J`S Photo var en fantastisk løpshest med 13 strake seire som 2-åringm. Han, som Norvelous Hanover var slitesterk og vant løp over hele verden i en karriere som gikk over mange år. I avlen har han muligens imponert enda mer. En av verdens mest populære hingster med Derdyvinnere i nesten alle land det arrangeres travløp. I USA er han far til bl.a Hambletonianvinneren Vivid Photo, samt andrehesten i samme løp, nemlig Classic Photo. Videre er han far til storløpsgrosist Corleone Kosmos og dollarmillionær Pegasus Spur. Her hjemme har S.J`s Gold imponert oss alle. To av sveriges største overraskelser i avlen er begge sønner av S.J`s Photo, nemlig Fast Photo og Super Photo Kosmos. Neste år stifter vi bekjentskap med enda en sønn, S.J`s Caviar.

 

Mor: Norvabel er i tillegg til Norvelous Hanover også mor til Noreaster Hanover 12.9 og Nine Ten`s Grace 14.2. Hun er etter Speedy Crown, tidenes desidert beste morfar. Mormor er selveste Norva Hanover. Mor til de tre avlshingstene Super News, Super Nick og Super Chuzz, ikke nok med det. Oldemor er Norabel Hanover. Hun er igjen mor til Norine Hanover 14.0ak 1.2 mill og Normajean Hanover som igjen har avlet en av tidenes beste travhopper i Nealy Lobell 11.7ak 6.9 mill og Limestone Hawaii 12.9ak 1.8 mill. Med andre ord noen av de beste hestene som har konkurrert på begge sider av atlanteren, akkurat som Norvelous Hanover selv.

 

 

Priser 2017:

2 000 kr ved drektighet

6 000 kr ved levende føll

alle priser + mva

 

Rabatt ved flere hopper.