Trenerstall


Spangberg

Hingstestasjon

Spangberg Hingstestasjon


Fokholgutua 121

2332 Stange

Telefon:

Tom:   99744310

Inger: 480 73 572

Ingunn/Toralf: 90239897


E-post spang-b@online.no


Klikk her for kart.

Har du hest som trenger temming/trening? Vi tar imot unghester til temming/trening, både hopper og hingster. Hestene blir oppstallet i stallen på bokser. De står inne kun på kvelden/natten og slippes ut etter frokost. Vi legger vekt på at hesten skal bli rolig og stødig, og at den skal være trygg å håndtere. Den skal vennes til så mye som mulig, slik at den er trygg for eier å drive med senere. Det trenes med å takle forskjellige kjøretøy,deriblant traktorer, lastebiler og personbiler med forskjellige typer hengere bak. De vil bli tommekjørt, trent i drag og forskjellige vogntyper. Vi forer med oppdrett og egenprodusert rundball av god kvalitet. 


Anna Nyborg som er nyutdannet fra Norsk hestesenter Juni 2019. Hun har jobbet nesten 1 år deltid hos travtrener Geir Kihle. trent hester hjemme på gården hele livet. Vært med å trent hester som Bork Odin, Wik Stjernen, Edens Odin og Valle Ask. Vært med og kjørt inn mye unghest opp gjennom årene og synes det er veldig spennende. 


Ole Tom Nyborg som er utdannet B trener fra norsk hestesenter. Vært med å trent topphester som Mørtvedt Jerkeld, Moe Odin og Bork Odin. Temt og kjørt inn mye unghest opp gjennom og god erfaring med det.